Вход

Потребител:

Парола:

 

Регистрация | Забравена парола

Новини

Нова функционалност в модул TERES (560) - разпределяне на разходи за персонала по проекти

прочети »

Във връзка с извънредната ситуация в страната
Уважаеми клиенти, СД „ Интелсофт“ продължава дейността си в обичайното работно време и в обявената „извънредна“ ситуация в страната. Ценим Вашето здраве и това на нашите служители...

прочети »

wTERES4.12 ревизия 6 за 2019 г.
На 06.12.2019 г., в 17:00 ч., на интернет страницата на Интелсофт е качена ревизия 6 на wTERES 4.12.

прочети »

wTERES4.12 ревизия 5 за 2019 г.
На 24.09.2019 г., в 12:00 ч., на интернет страницата на Интелсофт е качена ревизия 5 на програма wTERES 4.12 и актуализация на програма TERADMIN.

прочети »

всички новини »

Интелсофт обученияНачало » Новини » Във връзка с извънредната ситуация в страната

Във връзка с извънредната ситуация в страната

16/03/2020

Уважаеми партньори,


Уважаеми клиенти,


     СД „Интелсофт“ продължава дейността си в обичайното работно време и в обявената „извънредна“ ситуация в страната. Ценим Вашето здраве и това на нашите служители, имаме изградени и внедрени възможности за дистанционна работа, ето защо обслужването, консултациите и заявките ще се изпълняват в ритъма, с който сте свикнали и досега. Създадена е организация за непрекъсваемост на процесите, така че можете да разчитате на своите консултанти и на бек офиса ни всеки работен ден от 08.30 до 17.00 часа.


     Онези от Вас, които разчитат на консултациите на нашите служители на място – те не се отменят, като ще спазваме от наша страна всички предписани мерки от официалните власти в създалата се ситуация.


Бъдете здрави и позитивни!